startpagina

final
e94f1e

Piano leren spelen?

Welkom! Ik ben Marja Brouwer, gediplomeerd en ervaren pianolerares in Alkmaar. Met veel plezier geef ik pianoles aan volwassenen. Van de allereerste stukjes voor beginners tot klassieke stukken voor gevorderden: ik leer het u graag.

Op pianoles leert u stap voor stap en in uw eigen tempo pianomuziek spelen die u zelf mooi vindt. De basis van mijn pianolessen is klassiek, maar wie dat wil leert ook pop, blues, jazz, akkoorden en improvisatie.

U bent nooit te oud om te leren pianospelen en daar plezier in te krijgen. Notenlezen leert u “piano-spelenderwijs”, en vanaf de eerste les speelt u al eenvoudige muziekstukjes.

De pianolessen worden gegeven op een mooie vleugel in een professionele en gezellige pianostudio in Alkmaar.

Al eerder pianoles gehad?

Ik help u graag weer op gang. Door het spelen van aantrekkelijke pianostukken op uw eigen niveau vindt u het plezier in het spelen weer terug. Ook als u al jaren niet hebt gespeeld en denkt dat u alles bent vergeten zult u merken dat uw speeltechniek door de pianolessen weer op peil komt.

Wilt u deel uitmaken van het groepje enthousiaste leerlingen in mijn lespraktijk? Als er een lesplaats vrij is bent u van harte welkom voor een proefles!

Lees verder op de volgende pagina of klik in het menu