Pianoles voor kinderen 

ouder-kind-pianoles

Ouder-kind-pianoles

Wil je kind piano leren spelen en zou je het leuk vinden om het zelf ook te leren? Ik verzorg ouder-kind-pianolessen voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Het leertempo van je kind is daarbij het uitgangspunt. Je zult merken dat je het tempo van je kind goed bij kunt houden, omdat volwassenen de basis van pianospelen wat sneller oppakken dan kinderen.

Quality time

Als je met je kind op pianoles gaat is het de bedoeling dat jullie elke dag even (5 of 10 minuten) samen aan de piano gaan zitten. Het dagelijkse samen pianospelen is quality time voor je kind. Het valt in hetzelfde rijtje als samen een spelletje doen, samen koekjes bakken, samen een potje voetballen, je kind voorlezen enz.

De lessen

De pianolessen worden afgestemd op de leeftijd van je kind, en ik zorg ervoor dat de lessen leerzaam én leuk zijn. In elke les leren jij en je kind wat nieuws en krijg je opdrachtjes en ideeën die het dagelijkse samenspelen nuttig en gezellig maken.

Probeer-cursus

Om te bekijken of het bevalt om samen met je kind pianolessen te volgen kun je je opgeven voor een probeer-cursus van 4 lessen. In de probeer-cursus leren jullie de eerste stapjes van het pianospelen en ervaar je of het thuis samen spelen en oefenen bevalt.

Klik in het menu voor meer informatie, of klik hier voor informatie over de tarieven.